Η ρωσική οργάνωση «Βόινα» (στα ρωσικά σημαίνει πόλεμος), έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει νεαρές κοπέλες να αγκαλιάζουν και να φιλούν αστυνομικίνες.

Το βίντεο δείχνει νεαρές να πλησιάζουν ανυποψίαστες αστυνομικίνες στο δρόμο ή μέσα στα μέσα μεταφοράς και να τις φιλούν στα μάγουλα ή στο στόμα. Μερικά από τα «θύματα προσπαθούν να ξεφύγουν και να αποφύγουν την αναπάντεχη επίδειξη… τρυφερότητας.

\"\"Η μουσική υπόκρουση είναι ένα τραγούδι της δεκαετίας του 1920 που υμνεί την αστυνομία και συνοδεύεται από μια λεζάντα που εξηγεί ότι πρόκειται για την εκστρατεία «Φίλα τους αστυνομικούς!».

Η οργάνωση υποστηρίζει στο μπλογκ της ότι τα «επιθετικά φιλιά» έχουν ως στόχο να… βοηθήσουν τις αστυνομικίνες να προσαρμοστούν στις μεταρρυθμίσεις που διέταξε ο ρώσος πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα.

Η ρωσική αστυνομία τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας σειράς σκανδάλων που αφορούσαν δολοφονίες, βιασμούς ή παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων.

Μετά την επανάσταση του 1917 η αστυνομία αποκαλείτο «μιλίτσια» αλλά με τη μεταρρύθμιση του Μεντβέντεφ θα αποκτήσει ξανά την ονομασία «πολίτσια».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook