Τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου σε ένδειξη τιμής στον 77χρονο Δ.Χριστούλα και διαμαρτυρίας για τα σκληρά οικονομικά μέτρα διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Η Ελ.Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθούν τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του φωτορεπόρτερ, ο οποίος νοσηλεύεται με αιμάτωμα στο κεφάλι και χειρουργείται.

Ήδη με εντολή της κ. Ράικου δύο εισαγγελείς θα μεταβούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση του συμβάντος.

Παρουσία εισαγγελέα, εξάλλου, θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Μάριος Λώλος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει «εμπιεστικό κάταγμα κρανίου και τραυματική υπαραχνοειδή αιμορραγία» έχοντας μέχρι στιγμής πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και συνείδηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook