Με στόχο τις καλές εμφανίσεις, την απόκτηση εμπειριών και γιατί όχι τη διεκδίκηση της πρόκρισης θα αγωνιστεί ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην πρώτη προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας Νεανίδων.

Η ομάδα του Μανόλη Φαρμάκη, στο πλαίσιο του 1ου Ομίλου Αττικής θα δώσει τέσσερις αγώνες, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, τον Πανιώνιο, τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, τη Χίο και τον Εθνικό.

Σύμφωνα με τον κ. Φαρμάκη, η προετοιμασία του Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES πραγματοποιήθηκε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καθώς οι προπονήσεις λόγω της πισίνας ήταν ελλιπείς. "Δυσκολευόμαστε φέτος με τις προπονήσεις πάρα πολύ. Στόχος μας είναι οι καλές εμφανίσεις και η απόκτηση εμπειριών για τα κορίτσια. Είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", σημειώνει ο τεχνικός του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
1η αγωνιστική, Παρασκευή 6/4
19.30: Πανιώνιος-Εθνικός

2η αγωνιστική, Σάββατο 7/4
12.30: Εθνικός-Τρίτων Αμαρουσίου
13.30: Ν.Ο. Χανίων-Πανιώνιος

3η αγωνιστική, Σάββατο 7/4
19.30: Χίος-Εθνικός
20.30: Τρίτων Αμαρουσίου-Ν.Ο. Χανίων

4η αγωνιστική, Κυριακή 8/4
10.30: Ν.Ο. Χανίων-Χίος
11.30: Πανιώνιος-Τρίτων Αμαρουσίου

5η αγωνιστική, Κυριακή 8/4
17.30: Εθνικός-Ν.Ο. Χανίων
18.30: Χίος-Πανιώνιος

Όσον αφορά την αποστολή της χανιώτικης ομάδας, η οποία αναχωρεί την Παρασκευή (6/4) το βράδυ ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά, είναι η εξής:
Ραφαέλα Ευφραιμίδου, Κωνσταντίνα Φινοκαλιώτη, Μάνια Καπετανάκη, Αγγελική Κουκουβιτάκη, Καρολίνα Μπεμπλιδάκη, Ελένη Μαραγκουδάκη, Ειρήνη Μαρκάκη, Ελευθερία Κατσουλάκη, Εύη Μητράκη, Στέλλα Μακράκη, Ευγενία Μπιτσάκη, Ιωσηφίνα Σειραδάκη, Άννα Μαρία Παυλοπούλου, Ελευθερία Καραβάνου και Αλίκη Κουπάνη.
Συνοδός της αποστολής είναι ο γενικός γραμματέας του Ν.Ο.Χ. κ. Γιώργος Τριανταφυλλίδης.


nox.gr