To πρωτάθλημα δεν τελείωσε όμως στον ΟΦΗ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα διοικητικά. Η πρόσκληση Μιχαλόπουλου για συνάντηση όλων των πρώην προέδρων της ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί μια λύση για την επόμενη ημέρα φαίνεται να βρίσκει αποδέκτες, αφού δεν είναι λίγοι οι παράγοντες που ενεπλάκησαν με τον ΟΦΗ στο παρελθόν και επιθυμούν να βρίσκονται σε μια τέτοια κοινή προσπάθεια. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Φανούρη Βατσινά ο οποίος απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες θετικά και θα βρεθεί στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τρίτη. Συγκεκριμένα η Διοικούσα Επιτροπή σε ανακοίνωση της αναφέρει :

Την Μεγάλη Τρίτη στις 12:00 στο ξενοδοχείο Αστόρια Capsis θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Δ.Ε της ΠΑΕ-ΟΦΗ με πρώην προέδρους της ΠΑΕ από την σύστασή της έως σήμερα.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος επικοινώνησε με τους πρώην προέδρους του ΟΦΗ και τους ζήτησε να συναντηθούν για να συζητήσει το μέλλον της ομάδας μας.

Οι πρώην πρόεδροι του ΟΦΗ που έχουν κληθεί στη σύσκεψη είναι οι κ.κ. Νίκος Δουλουφάκης, Γιάννης Παπαματθαιάκης, Κώστας Καζανάκης, Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης, Φανούρης Βατσινάς, Γιάννης Κουράκης, Νίκος Μαχλάς και Βασίλης Ξημέρης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook