Την πρώτη του αγωνιστική δραστηριότητα για το έτος 2012 θα πραγματοποιήσει το σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συγκεκριμένα, αθλητές του θα συμμετάσχουν σε δοκιμασίες για την συγκρότηση της πρεοεθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, με την προσδοκία να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος είναι ο Αναστάσης Αναγνωστόπουλος, η Ζωή Δημητρουλάκη, η Ευαγγελία Σηφάκη, η Κλειώ Σηφάκη, η Αντωνία Ζουλάκη, η Φραντζέσκα Ροκάκη και η Αντωνία Μπερτσουλάκη.

Την αποστολή η οποία αναχωρεί την Παρασκευή (6/4) από τα Χανιά θα συνοδέψει ο προπονητής  της ομάδας Μανόλης Αγγελάκης, ο οποίος δηλώνει τα εξής: "Πρόκειται για την πρώτη μας αγωνιστική δραστηριότητα για φέτος. Στόχος είναι οι αθλητές μας να προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν όσο γίνεται καλύτερα καθώς, η έως τώρα προετοιμασία λόγω της κακοκαιρίας δεν μας επέτρεψε να έχουμε τον απαιτούμενο αριθμό προπονήσεων στη θάλασσα. Τα παιδιά πάντως είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και θα επιδιώξουν για το καλύτερο δυνατό".

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για το 2012 συνοδοιπόρος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, είναι ο επίσημος χορηγός του, η ΑΝΕΚLINES.


nox.gr