Ολοκληρώνεται η προετοιμασία στον ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Θ. Βαρδινογιάννης. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Καπάνταη(τραυματίας) και Ταυλαρίδη (τιμωρημένος) ενώ επιστρέφει ο Σίσιτις, ο οποίος επίσημα αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού αλλά οι πληροφορίες τον ήθελαν να μην προπονείται λόγω οικονομικών διαφορών με την ΠΑΕ.

Θέση στην εντεκάδα παίρνει ο Σόουζα, στη θέση του Ταυλαρίδη και όπως όλα δείχνουν ο Ζορμπάς, που με την εμφάνιση του την Τετάρτη ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία.

Έρχονται εξελίξεις στα διοικητικά

Την ίδια ώρα η κατάσταση στα διοικητικά προβληματίζει, με τις εκλογές να προγραμματίζονται για τις 2 Μαίου. Στην μακροσκελέστατη δήλωση του ο πρόεδρος της Δ.Ε. αναφέρει:

\’\’Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο τόπος αλλά και η Ελληνική κοινωνία, η ΠΑΕ-ΟΦΗ είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, όπως και πολλές άλλες ΠΑΕ της super league.

Είναι συνεπώς επιτακτική η ανάγκη κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της 2-5-2012 η ΠΑΕ-ΟΦΗ να αποκτήσει ισχυρή διοίκηση. Κάνω έκκληση σε όλους τους μετόχους, σε όλους τους οικονομικούς παράγοντες της Κρήτης, έστω και την ύστατη ώρα να συνδράμουν οικονομικά την ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ-ΟΦΗ αποτελείται από υπαλλήλους που έχουν οικογένειες, ποδοσφαιριστές που επίσης έχουν οικογένειες καθώς και προπονητές που επίσης έχουν οικογένειες και παιδιά.

ΟΛΟΙ οι άνθρωποι αυτοί που απαρτίζουν το δυναμικό της ομάδας μας, έχουν βιωτικές ανάγκες όπως όλοι οι Ελληνες.

Τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ αγωνίζονται για την ρύθμιση των εταιρικών θεμάτων αλλά κυρίως για την ικανοποίηση των βιοτικών αναγκών του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Επιβάλλεται συνεπώς όλοι να συνδράμουν στην ικανοποίηση των βιωτικών αναγκών των εργαζομένων της εταιρείας και στην προάσπιση του κύρους της ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ-ΟΦΗ υπέβαλε ένα πλήρη φάκελο στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και ελπίζει στην αδειοδότηση της ομάδας.

Τα βαθύτερα προβλήματα όμως της ομάδας δεν μπορεί μόνη η αδειοδότηση να τα θεραπεύσει.

Για ύστατη φορά απευθύνω έκκληση στους μετόχους και σε όλους τους φίλους της ΠΑΕ-ΟΦΗ όπως συνδράμουν οικονομικά τη ΠΑΕ. Κατά τη γενική συνέλευση της 2-5-2012 θα δώσω περισσότερες εξηγήσεις σε κάθε ερώτημα που θα μου τεθεί.

Κατά τη Γ.Σ. έρχεται η ώρα της ευθύνης των μετόχων. Αλλά και σήμερα 6-4-2012 είναι επίσης η ώρα των μετόχων.

Τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ από τις 4-1-2012 που ανέλαβαν τις ευθύνες της ΠΑΕ μέσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κάναμε πολλές προσπάθειες, κτυπήσαμε πολλές πόρτες προκειμένου να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιασθεί η αναγκαία ανταπόκριση.

Εγώ τις ευθύνες μου τις ανέλαβα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ, αναλαμβάνοντας τη δύσκολη θέση του προέδρου της ΠΑΕ. Εγώ θα φύγω από την ΠΑΕ-ΟΦΗ μαχόμενος και όχι κρυπτόμενος. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν μάχονται κρυπτόμενοι. Θα δώσω σύντομα στη δημοσιότητα το πόθεν εσχες μου για να ενημερωθούν όλοι για την οικονομική μου κατάσταση. Εκεί θα διαπιστώσουν ότι είμαι πιο φτωχός από τους φτωχότερους που ασχολούνται με το χώρο του ποδοσφαίρου.

Είμαι βέβαιος ότι έτσι κάποιοι θα συγκινηθούν για να ασχοληθούν σοβαρά με την αγαπημένη μας ομάδα. Την 2 Μαίου 2012 θα φανεί ότι αποχωρώ φτωχότερος απ ότι μπήκα στα διοικητικά της ΠΑΕ-ΟΦΗ αλλά πολύ πλούσιος σε συναισθήματα.

Είμαι υπερήφανος που μαζί με τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ δώσαμε σκληρή μάχη από 4-1-2012 και επιλύσαμε σοβαρότατα θέματα καθ όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όπως και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε με συνέπεια και ευσυνειδησία έως και τις 2-5-2012.\’\’

Φεύγει και ο Γεωργίου

Ο ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δηλώνουν πως δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στην Κρητική ομάδα. Σειρά μετά τον Ταυαλαρίδη πήρε ο Γιώργος Γεωργίου, ο έτερος στόπερ και ένας απο τους κορυφαίους της φετινής χρονιάς.

Έτσι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα είναι το τελευταίο για τον Γεωργίου αφού με Κέρκυρα και Γιάννινα είναι τιμωρημένος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook