Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας 41χρονος κτηνοτρόφος από τις Στέρνες το μεσημέρι  της Τρίτης, όταν πήγε στο ποιμνιοστάσιό του. Περίπου 40 πρόβατα είχαν θανατωθεί με μαχαιριές στο λαιμό, τα οποία ήταν σε περιφραγμένο χώρο στη θέση “Γάφαροι” στις Στέρνες.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της μάντρας έφυγε από εκεί προχθές γύρω στις 6 το απόγευμα και βρισκόταν στο Ηράκλειο. Επέστρεψε χθες γύρω στη μια το μεσημέρι και το διάστημα που μεσολάβησε, εκτιμάται ότι έγινε η αποτρόπαια πράξη.

Ο νεαρός κτηνοτρόφος δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία, δεν φαίνεται να έχει διαφορές με άλλα άτομα που να γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ και το γεγονός αυτό δυσκολεύει την έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο δράστης ή οι δράστες έσφαξαν μονάχα τα πρόβατα που βρίσκονταν στο ποιμνιοστάσιο όπου μπόρεσαν και τα κύκλωσαν και όχι τα περίπου 300 που βρίσκονταν ελεύθερα γύρω από το ποιμνιοστάσιο.

Το μόνο σημάδι που άφησαν οι δράστες στο σημείο της σφαγής, πέρα από τα σφαγμένα πρόβατα, ήταν το αποτύπωμα από ένα παπούτσι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook