Από το Αιγάλεω ξεκινούν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα θεωρεί καθοριστικής σημασίας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, καθώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου φαίνεται -μέσα από την αντιμνημονιακή τους ρητορική- να «επενδύουν» στις δυτικές συνοικίες του Λεκανοπεδίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τις τελευταίες ημέρες αλλεπάλληλες συσκέψεις με στελέχη του κόμματος για την οργάνωση της προεκλογικής συγκέντρωσης, η οποία ξεκινά στις 19:00 το βράδυ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επικεντρώσει τα πυρά του στο ΠΑΣΟΚ και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τον οποίο θα πει ότι ήταν «συναυτουργός» του Γιώργου Παπανδρέου.

Παράλληλα, αναμένεται να στείλει μηνύματα στους υπόλοιπους ενοίκους της δεξιάς πολυκατοικίας.

Στόχος είναι η αύξηση των δημοσκοπικών ποσοστών της ΝΔ, δεδομένης της δυναμικής που φαίνεται να παρουσιάζει το κόμμα του Π.Καμμένου, καθώς και η συσπείρωση του κόμματος μετά τις κόντρες που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό.

«Η φτώχεια φέρνει γκρίνια», ανέφεραν χαρακτηριστικά μετριοπαθείς βουλευτές του κόμματος, σχολιάζοντας αντιπαράθεση ανάμεσα στον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο, Γιώργο Μουρούτη, που σημειώθηκε μπροστά στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook