Ατζαμήδες αποδείχθηκαν οι επίδοξοι διαρρήκτες που αποπειράθηκαν να εισβάλλουν με τη μέθοδο του ριφιφί στο χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας «Τσιμέντα Χαλκίδας», όπου είναι εγκατεστημένο ένα ΑΤΜ για τις ανάγκες του προσωπικού!

Οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να σκάβουν τον τοίχο στην πίσω πλευρά του δωματίου για να ανοίξουν τρύπα, αλλά οι… δονήσεις που έκαναν ενεργοποίησαν τον συναγερμό που είναι συνδεδεμένος με την Πυροσβεστική! Οι εισβολείς πανικοβλήθηκαν όταν άκουσαν τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων και των περιπολικών και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους βάζοντάς το στα πόδια!

Ερασιτέχνες ήταν και οι επίδοξοι διαρρήκτες που προσπάθησαν να παραβιάσουν ένα ΑΤΜ στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Κάτι τους τρόμαξε και έφυγαν άρον- άρον, εγκαταλείποντας δίπλα στο μηχάνημα μία σακούλα που αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι περιείχε βόμβα και κάλεσαν πυροτεχνουργούς. Γρήγορα, όμως, αποδείχθηκε ότι δεν είχε μέσα παρά… φιάλες οξυγόνου, μια μπαταρία με καλώδια και εργαλεία για την κοπή μετάλλων!

Δεν ήταν καλοί στην… άρση βαρών οι άγνωστοι κακοποιοί που παραβίασαν την κεντρική είσοδο των γραφείων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης στο Αίγιο, με σκοπό να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο! Το βαρύ μεταλλικό κουτί τους έφυγε από τα χέρια και έπεσε με θόρυβο στα σκαλιά της εξώπορτας, με αποτέλεσμα να… ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που μένει ακριβώς από πάνω και να αρχίσει να φωνάζει, τρέποντάς τους σε φυγή!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook