Μία νέα πρόταση που επιδρά ως αγχολυτικό σε στρεσαρισμένες φοιτήτριες κάνουν τρεις Γερμανοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Μανχάιμ. Προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες έτσι ώστε οι κοπέλες να χαλαρώσουν και να μπορούν να μελετήσουν πιο ήρεμες ώστε επιπλέον να ανεβάσουν και τους βαθμούς τους. Έτσι μπορούν να απολαμβάνουν άφθονο σεξ χωρίς να χρειάζεται να κάνουν και σχέση με υποχρεώσεις της δέσμευσης…

Όπως δήλωσε ο 21χρονος Christopher στο Der Spiegel, σύμφωνα με την Daily Mail, βοηθούν τις συμφοιτήτριές τους να ξεπεράσουν την ενοχή τους για τα one night stand. Όπως τονίζει ο νεαρός φοιτητής οι κοπέλες που θέλουν να περάσουν καλά, συνήθως γίνονται στόχος ύβρεων. Απέφυγαν να δώσουν στη δημοσιότητα τα πραγματικά τους ονόματα –αρκούνται στο να αποκαλούνται Christopher, Oskar και Markus – κι έχουν τοιχοκολλήσει όλο το Πανεπιστήμιο με αγγελία για την προσφορά των… υπηρεσιών τους. Αποκαλούν το πρότζεκτ τους Bib:Love και το σλόγκαν τους είναι «Καλοί βαθμοί μέσω καλού σεξ».

Αν και αρχικά το εγχείρημά τους αντιμετωπίστηκε με κοροϊδευτικά γέλια, οι τρεις φοιτητές επιμένουν ότι ήδη έχουν δεχθεί αρκετά e-mail από κοπέλες που θέλουν να μάθουν περισσότερα. Σ’ αυτές λένε ότι η τακτική άσκηση όπως είναι το σεξ, διατηρεί υγιές το σώμα και βοηθά στη μελέτη. Αν κάποια από τις κοπέλες ενδιαφέρεται και στείλει e-mail, ένας από τους τρεις πηγαίνει στο ραντεβού. Αν η χημεία είναι καλή, η συνάντηση ολοκληρώνεται με σεξ. Ωστόσο, οι νεαροί έχουν το δικαίωμα να αποχωρήσουν… ανέγγιχτοι αν η κοπέλα δεν έχει την απαιτούμενη εμφάνιση. Μέχρι στιγμής έχουν δεχθεί 82 μηνύματα στον λογαριασμό τους και για τα 9 από αυτά κλείστηκαν τα ραντεβού. Τα 5 κατέληξαν σε σεξ.

Η ιδέα τους ήρθε πριν από έναν χρόνο… μία μεθυσμένη νύχτα της άνοιξης όπως είπαν οι φοιτητές. Κι αν η ιδέα φαίνεται να είναι… επαναστατική, το Der Spiegel επισημαίνει ότι μακράν απέχει από κάτι πρωτοποριακό καθώς «οι νεαροί που προβάλλουν τον εαυτό τους ως πρωταθλητές στη γυναικεία σεξουαλική ικανοποίηση, δεν προσφέρουν ιδιαίτερα εξεζητημένες υπηρεσίες, απλώς αναφέρουν πιο… καλαίσθητα το one-night stand».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook