\”Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς κι οι πολίτες δικαίως διαμαρτύρονται και απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, βλέποντας τις περιουσίες τους να λεηλατούνται και τις ζωές τους να τίθενται σε κίνδυνο.

Πρέπει το Υπουργείο να μεριμνήσει για την άμεση ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Αγία Βαρβάρα, προκειμένου να υπάρξει αστυνόμευση στο Δήμο Γόρτυνας.\”

Με την ξεκάθαρη αυτή τοποθέτηση ο δήμαρχος Ν Σχοιναράκης κρούει για μια ακόμη φορά το καμπανάκι κινδύνου,σημειώνοντας οτι:

\”Ο Δήμος ως γνωστό έχει παραχωρήσει δωρεάν χώρο στέγασης, οπότε δικαιολογίες δεν υπάρχουν» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Σχοιναράκης, που δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για την υπόθεση του 18χρονου από τις Ατσιπάδες που φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. «Υπάρχει μια καταγγελία που πλέον διερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές, για κακοποίηση ενός 18χρονου δημότης μας από άνδρες της αστυνομίας.

Θα περιμένω το επίσημο πόρισμα της επίσημης έρευνας για να τοποθετηθώ επί του θέματος. Στην παρούσα φάση θέλω να στείλω τις ευχές μου στον νεαρό συνδημότη και στην οικογένεια του και να του ευχηθώ να επιστρέψει υγιής και δυνατός, το συντομότερο δυνατό, κοντά μας\”

Έτσι ,αναμένονται μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις όλων των φορέων, και των δημοτών του Δήμου Γόρτυνας, σε περίπτωση που το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν προχωρήσει άμεσα στην ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Αγία Βαρβάρα, προειδοποίησε ο Δήμαρχος, τονίζοντας παράλληλα πως η υπομονή των κατοίκων, που βλέπουν την εγκληματικότητα να οργιάζει και τις περιουσίες τους να λεηλατούνται, έχει πλέον εξαντληθεί

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook