Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν , αλλά και με απόλυτη ακρίβεια στο πρόγραμμα οι περιοδείες του Πάνου Καμμένου στους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

Τα στελέχη των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένα από την υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι κάτοικοι της ανατολικής Κρήτης.

Χτες τελευταία ημέρα των επισκέψεων, το κλιμάκιο βρέθηκε στη Σητεία την Ιεράπετρα , και την Νεάπολη, ενώ μεγάλη σημασία δόθηκε στην επίσκεψη στον Μακρύ Γιαλό.

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι του κατέγραψαν τις συνέπειες της \”διχοτόμησης\” που βρίσκει τους περισσότερους κατοίκους να ακροβατούν στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους δραστηριότητα ανάμεσα στη Σητεία και την Ιεράπετρα.

Ο πρόεδρος του Κινήματος \”ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ\” ξεκαθάρισε ότι η βούληση των τοπικών κοινωνιών θα πρέπει να εκφράζεται με δημοψηφίσματα για τέτοιου είδους σημαντικά θέματα και υπενθύμισε ότι η εθνική αντιπρόταση και το κυβερνητικό πρόγραμμα που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα προβλέπει αναθεώρηση του Καλλικράτη.Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε την Νικολέτα Χριστάκη-Σαρρή που έχει αναλάβει αυτή την διαδικασία,μόλις συμπληρωθεί η πλειοψηφία των 50 συν μιας υπογραφών, να πάνε μαζί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια για να του καταθέσουν το σχετικό αίτημα.

Επίσης ζήτησε από την Νικολέτα Χριστάκη-Σαρρή να κατέβει στο Λασίθι με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ως υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Λασιθίου.

Σήμερα η περιοδεία συνεχίζεται στο Ρέθυμνο και στα Χανιά

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook