Το τέλος της «Πρωινής Μελέτης» είναι γεγονός και η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα μετακομίσει μετά το Πάσχα στη μεσημεριανή ζώνη του Star. Η ίδια η 33χρονη παρουσιάστρια σχολίασε, μέσα από το προσωπικό της blog το γεγονός ότι η εκπομπή της θα αντικαταστήσει το «Made in Star», όμως αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, που πλέον θα έχει απέναντί της κάθε μεσημέρι:

«Η Μενεγάκη δεν δαγκώνει, δεν είναι κακιά, δεν μου έχει κάνει τίποτα για να έχω ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί της. Ούτε και εγώ σε εκείνη. Η Μενεγάκη είναι μία εξαιρετικά υπολογίσιμη δύναμη όπως ακριβώς ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Γιώργος Αυτιάς και όλοι οι αξιότιμοι κύριοι με τους οποίους συνεργαζόμουν στην ίδια ζώνη όλα αυτά τα χρόνια» έγραψε αρχικά, ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Έχουμε κοινό παρελθόν με την Ελένη, και να ʽμαστε και πάλι μαζί, να υπηρετούμε την ίδια ζώνη… Έ και; Εκείνη δεν έχει σίγουρα τίποτα να αποδείξει. Είναι γερή μετοχή στην αγορά της τηλεόρασης και το ξέρουμε όλοι. Τώρα πλέον, όμως, δεν έχω κι εγώ τίποτα να αποδείξω σε κανέναν. Κάνω σκληρή τηλεόραση πρώτης γραμμής τα τελευταία επτά χρόνια, και από αυτά, μόνο μία σεζόν δεν τα πήγα τόσο καλά. Όχι κακά, όχι άσχημα, απλά όχι τόσο καλά για την πρωτιά».

Και τελικά κατέληξε: «Δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι κανενός. Το παιχνίδι της δήθεν κόντρας και της δήθεν σπόντας. Ποτέ δεν μπήκα άλλωστε, άσχετα αν κάποιοι πριν χρόνια εκμεταλλεύτηκαν το κλισέ της κόντρας ανάμεσα σε δυο ξανθιές».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook