Λειψή αγωνιστική αναμένεται να διεξαχθεί στην Football league 2, μιας και τα οικονομικά προβλήματα έχουν αρχίσει να δείχνουν τα…δόντια τους σε αρκετούς συλλόγους και φαίνεται πως βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου… Ήδη, η Αγία Παρασκευή έχει δηλώσει αποχώρηση από το πρωτάθλημα και ο Απόλλων Σμύρνης θα κατακτήσει τους τρεις βαθμούς χωρίς κόπο, στον μεταξύ τους αγώνα, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και στο ματς Αίας Σαλ.-Κεραυνός Κερατέας, όπου οι φιλοξενούμενοι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εμφανιστούν στο γήπεδο. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

 Ανεξάρτητα από την έκβαση των αγώνων της Τετάρτης, είναι πολύ πιθανό τον δρόμο του Κεραυνού και της Αγ. Παρασκευής να ακολουθήσει σύντομα και ο Βύζας Μεγάρων, όπου γίνεται απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί χρηματοδότης για την ομάδα. Τελικά, κάτι ήξεραν στην Χερσόνησο όταν αποφάσιζαν να συνεχίσουν να συμμετέχουν, ακόμα και με την…παιδική ομάδα, στη διοργάνωση. Γιατί όλα δείχνουν ότι και οι τρεις ομάδες που θα υποβιβαστούν, θα το κάνουν για οικονομικούς λόγους και όχι εξαιτίας αγωνιστικής αδυναμίας. Έτσι, η διοργάνωση φέτος αποκτά μια δραματική χροιά…

 Σε αυτό το φόντο, ΑΟΧ και Πλατανιάς θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να πετύχουν-ειδικά όμως ο Πλατανιάς, έχει βάλει στόχο, κι ας μην το ομολογεί κανένας στην ομαδα, να φτάσει ψηλά και να διεκδικήσει την άνοδο. Απέναντι στην Παναχαϊκή, θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει αυτή τη δυνατότητα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Τίμο Καβακά, αλλά δεν θα αγωνιστεί ο Μαζιώτης, το δελτίο του οποίου τελικά δεν εξεδόθη από την διοργανώτρια αρχή, ενώ για τους Πατρινούς, που έχουν ενισχυθεί με την απόκτηση του Παναγιώτη Ατματσίδη, ο Ηλίας Φυντάνης δεν έχει…πονοκεφάλους.

 Όσο για τον ΑΟΧ, η αποστολή της ομάδας βρίσκεται στο Αίγιο. Δημήτρης Ραπτάκης και Ισαάκ Τεπετός αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιώργος Προμπονάς και να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας. Τιμωρημένος είναι ο Ιασωνίδης, όπως και ο Παπακαστρήσιος. Πλήρης ο Παναιγιάλειος.

 

Το πρόγραμμα:

14:30

Παναιγιάλειος-ΑΟΧ

15:00

Χερσόνησος-ΠΑΟ Ρουφ
Αίας Σαλ.-Κεραυνός Κερατέας
Πλατανιάς-Παναχαϊκή
Ηρακλής Ψαχνών-Βύζας
Ασπρόπυργος-Κόρινθος
Ρόδος-Πανηλειακός 2-0 από την Κυριακή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook