Μια πραγματικά Καθαρά Δευτέρα στην εκβολή Αποσελέμη!

Φέτος, οι χαρταετοί πετούν για την προστασία της εκβολής Αποσελέμη σε μία εκδήλωση διαφορετική από κάθε προηγούμενη.

Στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων του προγράμματος «Παρακολούθηση της Κατάστασης των Υγρότοπων της Κρήτης», το WWF Ελλάς καλεί τους πολίτες να στείλουν «ψηλά» το μήνυμα για την προστασία του υγρότοπου Αποσελέμη, στις Γούβες Ηρακλείου.

Την Καθαρά Δευτέρα, στις 11.00, η ομάδα του WWF Ελλάς στην Κρήτη θα βρίσκεται στις ήδη κατεστραμμένες εκτάσεις του υγρότοπου (επιχωματωμένη περιοχή δίπλα στο γήπεδο Γουβών), προσφέροντας έναν περιορισμένο αριθμό χαρταετών σε παιδιά αλλά και μηνύματα για την προστασία του Αποσελέμη για να κολληθούν στους υπολοίπους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον σημαντικό αυτό υγρότοπο αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εξαιτίας των ανεξέλεγκτων ανθρώπινων δραστηριοτήτων και της εγκληματικής αδράνειας των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων.

Σας καλούμε λοιπόν να παραβρεθείτε σε αυτήν την εκδήλωση και να πετάξουμε όλοι μαζί τους ιδιαίτερους χαρταετούς μας, ώστε το μήνυμα μας να φτάσει όσο το δυνατόν «ψηλότερα», συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των πιέσεων για την αποκατάσταση και προστασία του Αποσελέμη.

Περισσότερες πληροφορίες: Μαρία Νοΐδου, Συντονίστρια εθελοντικών δράσεων στην Κρήτη, WWF Ελλάς, τηλ: 2810 328019,