Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα 38χρονος ανθυπαστυνόμος στη Σάμο ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων να εισπράττει προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 350 ευρώ από έναν Αλβανό υπήκοο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία 43χρονη ζήτησε από τον 38χρονο ένστολο να τη βοηθήσει προκειμένου να εισπράξει το υπόλοιπο οφειλής του αλλοδαπού προς αυτή για την αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου. Ο Αλβανός υπήκοος, χωρίς να διευκρινίζεται αν υπήρχε ή όχι οφειλή από αγοραπωλησία, κατήγγειλε το γεγονός και με πλήρη μυστικότητα κανονίστηκε ραντεβού προκειμένου να παραδώσει τα χρήματα στον αστυνομικό, μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Τον χώρο επιτηρούσαν διακριτικά οι αστυνομικοί από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι συνέλαβαν τον 38χρονο και κατέσχεσαν τα χαρτονομίσματα. Με εντολή του εισαγγελέα κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, προκειμένου να εξεταστεί από πραγματογνώμονα. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κατά περίπτωσης κατάχρησης εξουσίας και της εκβίασης. Η 43χρονη, η οποία επίσης συνελήφθη, κατηγορείται για εκβίαση κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook