Μόνο ως αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία που παραχώρησε ο Εργοτέλης στην Δόξα στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είχε την ευκαιρία μετά την ήττα του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο να πάρει σαφές προβάδισμα για την παραμονή, όμως οι κιτρινόμαυροι αν και προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να κρατήσουν τους 3 υπερπολίτιμους βαθμούς.

Η Δόξα που έχει αποχαιρετήσει ήδη την κατηγορία αντέδρασε και πήρε τον βαθμό που βάζει σε περιπέτειες τον Εργοτέλη. Ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν εμφανώς απογοητευμένος απο το τελικό αποτέλεσμα αφού η Κέρκυρα πλησίασε στον ένα βαθμό μετά την νίκη- έκπληξη στο Καραΐσκάκη.

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε τρεις βαθμούς που θα ήταν υπερπολύτιμοι για εμάς. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και η τελική μας ενέργεια δεν ήταν αυτή που έπρεπε», επεσήμανε αρχικά στη συνέντευξη ο προπονητής των Κρητικών.

Και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες της Δόξας, οι οποίοι προσπαθούν σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα καρποφόρησε αυτή η προσπάθειά τους, κάτι που εμάς βέβαια μας δυσαρεστεί. Ελπίζουμε να πάρουμε το τρίποντο στο επόμενο παιχνίδι».

ΣΚΟΡΕΡΣ: 40\’ Σοϊλέδης – 23\’ Χαντί

ΔΟΚΑΡΙ: 90\’ Σικαλιάς (αυτ.)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 44\’ Αμπουμπακάρι, 51\’ Γκαρακλίδης – 35\’ Ολίσε, 65\’ Κουτσιανικούλης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Ψυχογιός, Σικαλιάς, Λίμα, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ (65\’ Αραβίδης), Αμπουμπακάρι (90\’+2\’ Γελαδάρης), Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (86\’ Κουμπρόγλου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Τζανακάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Τζούνιορ, Χαντί (89\’ Καρέλης), Ολίσε (46\’ Μπέτο), Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης (61\’ Μπούντιμιρ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook