Διανομή τροφίμων πραγματοποιεί σήμερα και αύριο η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Κοινωνικού της Παντοπωλείου ενόψει του Πάσχα.

Πρόκειται για ένα σημαντικό κοινωνικό έργο που συνεχίζει η αιρετή Περιφέρεια, με την υποστήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη για θέματα κοινωνικής πολιτικής, Θεανώς Βρέντζου – Σκορδαλάκη.

Η νέα διήμερη διανομή τροφίμων πραγματοποιείται σήμερα Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου και αύριο Μ. Τρίτη 10 Απριλίου 2012 στην οδό Καζαντζάκη 6-8 (πάροδος Γιαμαλάκη) από τις 10:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στο Ηράκλειο, και την Μ. Τρίτη 10 Απριλίου 2012 από τις 10 το πρωί έως τις 2 μεσημέρι στο Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Μοιρών (πάροδος ΔΕΗ Μοιρών).

Οι δικαιούχοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης και προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Το σημαντικό αυτό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά μεταξύ άλλων και οι παρακάτω έμποροι – προμηθευτές – επιχειρηματίες τροφίμων:

-Μύλοι Κρήτης

-Παναγιωτάκη Α.Ε.

-Αρτοσυσκευάσματα Τσατσαρωνάκης

-Βοθήλια Α.Ε. – επιτραπέζιο νερό Σεληνάρι

-Καφές Δανδάλη

-Βίγλα Ολύμπου ΑΕΒΕ

-Σταυρακάκης Μύρων και ΣΙΑ Ο.Ε – Εμπόριο Τροφίμων

-Κρέτα Φαρμ ΑΒΕΕ

-Γ. Σαβοϊδάκης Α.Ε.

-Μηλάκης Βενιζέλος Α.Ε.Τ.Β.Ε. – επιτραπέζιο νερό Κρήνη

-ΚΡΥΣΤΑΛ – Κρέτα Δυναμική ΑΕΒΕ

-Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης Α.Ε. – επιτραπέζιο νερό Ρούβα

- Οι παραγωγοί και πωλητές οπωροκηπευτικών στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου

-Σούπερ Μάρκετ Καδιανάκη Αντρέα

-Σούπερ Μάρκετ Μακρυγιαννάκη Αικατερίνη

-Γεωργική Ένωση Μεσσαράς

-Επιτραπέζιο Νερό Γόρτυς

-Αναψυκτικά ΘΑΥΜΑ

-Αρτοσυσκευάσματα Τσικνάκης Εμμανουήλ

-Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου