Για τον προγραμματισμό των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής το περασμένο έτος, ενημέρωσε σήμερα, Μ. Δευτέρα 9/4/2012, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τους εκπροσώπους των Νομαρχιακών Επιτροπών των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων στο Ν. Χανίων, κατά τη διάρκεια συνάντησης που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γαβριήλ Κουρής, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Χριστίνα Φραγκογιάννη, Αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες, ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε αναλυτικά σε μια σειρά σημαντικών θεμάτων και έργων του Δήμου Χανίων, η επίλυση πολλών εκ των οποίων, όπως τόνισε, έχει δρομολογηθεί, ενώ συζήτησε και για τα προβλήματα που κλήθηκε η Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσει – τον τελευταίο ενάμιση χρόνο - από την πρώτη εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» αλλά και από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που έχει ως συνέπεια τη μείωση των τακτικών επιχορηγήσεων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Πριν προκηρυχθούν οι εκλογές θεωρήσαμε ότι είναι ωφέλιμο και για τα κόμματα και για τον Δήμο μας να ενημερώσουμε υπεύθυνα τους εκπροσώπους των εν τη Βουλή Κομμάτων, προκειμένου και αυτοί από την πλευρά τους να ενημερώσουν τους υποψηφίους τους για τα σημαντικά θέματα του Δήμου μας», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων, προσθέτοντας ότι «καθ’ όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου εγώ και οι συνεργάτες μου θα βρισκόμαστε στη διάθεση των υποψηφίων Βουλευτών, προκειμένου να τους παράσχουμε υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση για όλα τα έργα, τις δράσεις και τις πολιτικές που υλοποιεί ο Δήμος μας».

Τέλος, ο Δήμαρχος Χανίων έδωσε στους εκπροσώπους των κομμάτων από ένα cd με τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το 2011 καθώς και ένα συνοδευτικό ενημερωτικό σημείωμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή συνάντηση αποτελεί συνέχεια των ενημερωτικών συναντήσεων που είχαν υπάρξει – με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής – και κατά το προηγούμενο έτος.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό σημείωμα για τα έργα