Στον ΟΦΗ αναζητούν χρήματα και τα σενάρια για επενδυτή φουντώνουν. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, επιχειρηματίας από την Αθήνα ενδιαφέρεται αν επενδύσει στην κρητική ΠΑΕ, βάζοντας καταρχήν ένα ποσό που θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση και αυτομάτως θα τον χρήσει μεγαλομέτοχο της εταιρείας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η συνάντηση με τους πρώην προέδρους

Το ενδιαφέρον στρέφεται στη συνάντηση της Μ. Τρίτης, την οποία προκάλεσε ο Χρ. Μιχαλόπουλος , καλώντας πρώην προέδρους της ΠΑΕ. Ήδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιάννης Κουράκης εξέφρασε την αντίθεση του στην κίνηση αυτή και δε θα παραστεί. Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης θα γίνει χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και φίλων της ομάδας.

Πριμ σε αδιάφορο παιχνίδι!

Την ίδια ώρα ενώ είναι σε εξέλιξη η μάχη για την αδειοδότηση και την κάλυψη των οφειλών προς νυν και πρώην ποδοσφαιριστές σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Κουράκης υποσχέθηκε πριμ 30 χιλιάδων ευρώ για νίκη(!) στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Έδωσε δηλαδή έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές σε έναν αγώνα που ήταν ουσιαστικά αδιάφορος για τον ΟΦΗ. Ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι γιατί τα χρήματα αυτά δεν δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές έναντι των συμβολαίων τους αλλά με τη μορφή πριμ. Επίσης απορία προκαλεί το γεγονός πως δεν υπήρχε πριμ νίκης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (που είχε χαρακτηριστεί ως ο αγώνας της χρονιάς) και κάτι τέτοιο έγινε την Κυριακή με τους Αγρινιώτες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook