Ως Ιδανικός αυτόχειρας διαχειρίζεται ο Εργοτέλης την υπόθεση παραμονής, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την ήδη υποβιβασμένη Δόξα και τώρα θα δώσει δύο πραγματικούς τελικούς με τον Λεβαδειακό στις 18 Απριλίου στο Παγκρήτιο και με την Ξάνθη στις 22 του μηνός στα Πηγάδια. Θα αντιμετωπίσει δηλαδή δύο ομάδες που θα θέλουν και εκείνες τους βαθμούς της νίκης, την ώρα που η Κέρκυρα πλησίασε απειλητικά μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού μέσα στο Καραισκάκη.

Στον Εργοτέλη όπως ήταν αναμενόμενο δεν είδαν με καλό μάτι τη νίκη της Κέρκυρας, όμως λόγω της γκέλας στη Θεσσαλονίκη ο Καραγεωργίου κοιτάζει περισσότερο την κατάσταση στην ομάδα του. Άλλωστε το προβάδισμα που είχε στην υπόθεση παραμονή το έχασε ο Εργοτέλης με δικά του στραβοπατήματα. Παιχνίδια όπως το χθεσινό, σε κρίσιμες τελευταίες αγωνιστικές ο Εργοτέλης το ''καθάριζε’’ από τα αποδυτήρια
Η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής επιτρέπει στους κιτρινόμαυρους να ξεκουραστούν και αν υποδεχτούν απόλυτα έτοιμοι τον Λεβαδειακό.

Ανακοίνωση για τους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο Καυτανζόγλειο εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης
«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Σύλλογο Κρητών Θεσσαλονίκης «Τα αγρίμια», το Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης, το Σύλλογο Κρητών Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας, την Ακαδημία του ΠΑΝΟ Μαλίων και το Σύλλογο Κρητών Θεσσαλονίκης «Ιδαία Γη» και προσωπικά τον πρόεδρό του, Ζαχαρία Αλεξανδράκη για τη συγκινητική συμπαράστασή τους στο μεγάλο αγώνα που δίνει ο Εργοτέλης».