Για τη μετακίνησή της από την πρωινή ζώνη στη μεσημεριανή, αλλά και τον έρωτα μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία βρέθηκε καλεσμένη τη Μεγάλη Δευτέρα στο «Πρωινό Mou».

«Οι πρώτες προσεγγίσεις έγιναν πριν από δύο χρόνια… Όμως, όσο υπήρχε πρωινό, εγώ είπα ότι δεν κουνιέμαι, ότι δεν το εγκαταλείπω… Τώρα, δεν είχα επιλογή… ή θα έμενα άνεργη ή θα έκανα αυτό που θα κάνω τώρα… Όσο αφορά δε στην εκπομπή, η εκπομπή θα είναι ίδια… Για μένα για την ψυχολογία μου, η αλλαγή είναι μόνο χρονική», είπε η 33χρονη παρουσιάστρια.

Παράλληλα, σχολιάζοντας το «κόψιμο» του «Made in Star», ανέφερε: «Τη στενοχώρια του ότι κόβεται μία εκπομπή και ότι κάποιοι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους, δεν την νιώθω μόνο με την εκπομπή της Νικολέττας. Τη νιώθω για όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης και τους ανθρώπους τους. Ζούμε σε αυτό το κλίμα από πέρσι. Από την άλλη ,όμως, είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι έχουμε μια άλλη εκπομπή που εξακολουθεί να υπάρχει και 15 ακόμα οικογένειες θα μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά τους».

Τέλος, για την Ελένη Μενεγάκη και τον ανταγωνισμό, ανέφερε: «Έτσι κι αλλιώς στην τηλεόραση πάντα θα έχεις κάποιον απέναντί σου, πάντα θα έχεις ανταγωνισμό. Θα έχω την Ελένη απέναντί μου, όπως είχα τόσα χρόνια όλους τους αξιότιμους κυρίους της ενημέρωσης»

Όσο για τον έρωτα, δήλωσε: «Δεν χαρίζομαι εύκολα. Μπορώ να μείνω σε σεξουαλική αποχή πολύ καιρό» και συμπλήρωσε: «Σε σχέση μ’ αυτά που ακούω έχω πάει με πολύ λίγους άντρες… είμαι στρίφνο!». Αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της one night stand, ενώ παραδέχτηκε πως λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη έκανε σχέση. «Όλοι τότε πίστευαν ότι τα είχα με τον Λαδά… και αυτό με βόλευε πάρα πολύ!».

Για το ποιός είναι ο «ιδανικός» άντρας για εκείνη, η Ελεονώρα είπε χαρακτηριστικά: «Ο ιδανικός άντρας δεν νομίζω ότι υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και η ιδανική γυναίκα! Αυτός που είναι πιο κοντά σε σένα είναι πιο ιδανικός… Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να είναι δραστήριος, να του αρέσει ο αθλητισμός, τα ταξίδια… δεν με νοιάζει να έχει λεφτά!».

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως έχει απατήσει αλλά και έχει απατηθεί: «Έχω απατήσει στο παρελθόν και λίγο μετά τελείωσα την σχέση… Του το είπα! Δεν με ενδιέφερε αν με συγχώρησε. Πρέπει να είχα φάει κέρατο για όλη μου την ζωή από τον συγκεκριμένο…».

Δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε αν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό «Τώρα είμαι καλά! Γιατί πρέπει κάποιος να έχει σχέση για να είναι καλά; Έχω μείνει και σε σχέση που δεν περνούσα καλά. “ενώ αποκάλυψε πως της έχει γίνει στο παρελθόν δύο φορές πρόταση γάμου στις οποίες εκείνη απάντησε αρνητικά!».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook