Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Πλατανιάς στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, μένοντας για όγδοο παιχνίδι στη Football League χωρίς γκολ, παρότι η εμφάνισή του δεν ήταν άσχημη απέναντι στα \”λιοντάρια\”.

Σε ένα παιχνίδι που \”μύριζε\” για 0-0 η χανιώτικη ομάδα \”λύγισε\” στο 73\’ χάρη σε ένα πέναλτι που έκανε ο Ραπτάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Τάντιτς, με τις πολλές φάσεις να… απουσιάζουν μπροστά από τις δύο εστίες.

Παρά το γεγονός ότι από το 78\’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της 2ης κίτρινης του Μιλένκοβιτς και παρά το ρίσκο του Χατζηνικολάου με την είσοδο των Χαϊκάλη, Μαρτσάκη και Δρακάκη ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να πάρει έστω το βαθμό έχοντας καλύτερη φάση μέχρι το φινάλε το σουτ του Δέντσα στις καθυστερήσεις που απέκρουσε ο Γουμάγιας.

Το φιλμ του αγώνα

14\’ Σέντρα του Πάγκαλου σουτ του Μιρτσέτα η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

28\’ Ατομική ενέργεια του Μιλένκοβιτς και σουτ που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

30\’ Άστοχο σουτ του Ανάκογλου μετά από γύρισμα του Μπανγκουρά.

32\’ Σουτ του Μπανγκουρά στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

39\’ Σέντρα-σουτ του Ανάκογλου η μπάλα \”γλύφει\” το δεξί δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη.

49\’ Εκτέλεση φάουλ του Μιρτσέτα η μπάλα άουτ.

58\’ Πάσα του Τάντιτς στον Ντιόγκο το σουτ του οποίου αποκρούει εντυπωσιακά ο Λαζαρίδης.

73\’ ΓΚΟΛ: Ο Ραπτάκης τραβάει τη φανέλα του Μπανγκουρά και ο κ. Τίκκας δίνει το πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Τάντιτς (1-0).

88\’ Σουτ του Ναζλίδη αποκρούστηκε από τον Σιάκκα και το σουτ του Μιρτσέτα στη συνέχεια ήταν απελπιστικά άστοχο.

90\’+1\’ Σουτ του Δέντσα εντυπωσιακή απόκρουση του Γουμάγια.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Παντελιάδης, Ντιόγκο (71\’ Παππάς), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Μπανγκουρά, Κιάσσος, Στεφανίδης (80\’ Σιάκκας), Τάντιτς (90\’ Τσαούσης).

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτετσιώτης, Μιρτσέτα, Δέντσας, Πάγκαλος (83\’ Μαρτσάκης), Μαραγκός (79\’ Χαϊκάλης), Ναζλίδης, Γκονζάλες, Ραπτάκης, Τζανής (89\’ Δρακάκης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook