\”Μπουρλότο\”…ήθελε να βάλει ένας 50χρονος από το Καστέλι Κισάμου στα Χανιά προφανώς το βράδυ της Ανάστασης, καθώς συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας να έχει στην κατοχή του 36.800 κροτίδες!

Συγκεκριμένα, και στο πλαίσιο των ελέγχων  ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη του 50χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 36.880 κροτίδες διαφόρων τύπων.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ο διευθυντής της οποίας κ.Αρτέμης Κουτσαυτάκης στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου επεσήμανε πως οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν καθώς \”και οι πιό μικρές κροτίδες έχουν προκαλέσει ατυχήματα και ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά\”.

\"\"

Όπως τόνισε ο κ.Κουτσαυτάκης \”η κατασκευή, εμπορία, αγορά και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης απαγορεύεται. Η αγορά βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων είναι παράνομη. Οι γονείς να αποτρέπουν τα παιδιά απο την χρήση τους καθώς υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι τραυματισμού,ακόμη και ακρωτηριασμού…\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook