Νέα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών έχει προγραμματίσει για το μεσημέρι της Μ.Τρίτης ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου στο πλαίσιο της συνάντησης της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής με τον υπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη.

 Την προηγούμενη εβδομάδα εκπρόσωποι των ομολογιούχων συναντήθηκαν με τον γενικό διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) Πέτρο Χριστοδούλου και τον υπεύθυνο του γραφείου του υπουργού Γιώργο Παλαιοδήμου, ο οποίος τους όρισε ραντεβού με τον κ. Σαχινίδη για σήμερα, Μ.Τρίτη.

Οι ομολογιούχοι διεκδικούν την απόλυτη επιστροφή των οικονομιών τους στις τιμές κτήσης, ωστόσο ήδη από τα αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών τους έχει αποσαφηνισθεί πως το θέμα τους θα το χειρισθεί η νέα κυβέρνηση.

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή των ομολογιούχων θα έχει επίσης συνάντηση στην Ιπποκράτους και με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο θα ενημερώσει για την επικείμενη κατάθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας αιτήσεων ακυρώσεως των Πράξεων Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε το PSI.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook