Γραπτή δήλωση με την οποία στην ουσία στηρίζει τον Γενικό Αρχηγό, Αντώνη Κουκλάκη, απέστειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά και μέλος της επιτροπής στήριξης, Γιάννης Ντερμανάκης, αναφορικά και με την κριτική που ασκήθηκε στον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας Α' Εθνικής για τις διαιτησίες που έχει η χανιώτικη ομάδα. Παράλληλα ο κ. Κουκλάκης εξέφρασε την άποψη του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καλαμάτα ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που ζήτησε ο ΑΟΧ, με την ομάδα να τονίζει ότι οι διαφορετικές απόψεις είναι θεμιτό να υπάρχουν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Ντερμανάκης:

"Μία από τις διαφορές της φετινής διοίκησης του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ σε σχέση με άλλες χρονιές είναι ότι υπάρχει πρωτοφανής σύμπνοια και ενότητα.Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε σχέση με τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί.Διαφορετικές απόψεις είναι όχι μόνο θεμιτό αλλά και απαιτούμενο να υπάρχουν προκειμένου να δημιουργείται μια κοινή συνισταμένη μετά από συζήτηση.

Ως προς το θέμα της διαιτησίας είναι αυτονόητο ότι παρά τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί, για αυτό άλλωστε έχουν εκδοθεί τρεις  ανακοινώσεις αφορούσες σε διαιτησίες που τουλάχιστον μας προβλημάτισαν, δεν αποτελεί το μοναδικό,ίσως όχι και το κύριο αίτιο που η ομάδα βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση σε σχέση με τις δυνατότητες της.

Ειδικά ο κ. Κουκλάκης έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες φέτος για τον ΑΟΧ και αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί από το σύνολο των φιλάθλων που θα πρέπει να τον σέβονται και να του το αναγνωρίζουν.Όποιος προσπαθήσει να διαρρήξει το αρραγές διοικητικό μέτωπο που έχει δημιουργηθεί θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του."Λευτέρης Αντωνακάκης