Εδώ και 11 ημέρες έχει να δώσει σημεία ζωής ο 48χρονος επιχειρηματίας Κ.Κ. από το Μαρκόπουλο Αττικής και οι συγγενείς του φοβούνται ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και δολοφονίας με κίνητρο την ληστεία!

Χθες η οικογένεια του έδωσε εντολή σε δικηγορικό γραφείο, να υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων δραστών, στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών και πλέον την έρευνα της υπόθεσης αναμένεται να την αναλάβει το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου, ο 48χρονος εργολάβος οικοδομών, πατέρας μίας κόρης, μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε, πήγε να συναντήσει έναν φίλο του, όπως είπε στους συγγενείς του... Από εκείνη την ημέρα χάθηκαν τα ίχνη του. Την επόμενη ημέρα ο αδελφός της συντρόφου του, εντόπισε κλειδωμένο το αυτοκίνητο του στην περιοχή, Ευαγγελίστρια Κουβαρά, ενώ το κινητό τηλέφωνο του εξαφανισθέντος είναι κλειστό...

Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, πριν από λίγες ημέρες ο 48χρονος είχε πουλήσει ένα ακίνητο ιδιοκτησίας του και είχε εισπράξει 180.000 ευρώ. Ίσως, λένε οι συγγενείς του, αυτά τα χρήματα να ήταν ο λόγος που αδίστακτοι ληστές του έκλεισαν ραντεβού – παγίδα.