Λίγες νεφώσεις που τις πρωινές ώρες θα είναι περισσότερες και θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα, περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 12 έως 16 βαθμούς και στα ορεινά από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό και το Λιβυκό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στα ανατολικά τμήματα. Σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

ΧΑΝΙΑ
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

ΛΑΣΙΘΙ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 11/4, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

(meteo.gr)