Η ομάδα διοργάνωσης του φετινού “p_public 2012” προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αιτήσεις συμμετοχών για τις διαλέξεις και τα δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά, την περίοδο 8-10 Ιουνίου 2012, αποφάσισε να παρατείνει την ημερομηνία δυνατότητας αποστολής συμμετοχών, έως και την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012.

Το φεστιβάλ p_public, το οποίο διοργανώνεται και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διαπραγματεύεται το δημόσιο χώρο ως μέσο και τόπο έκφρασης.

Τα πρόσφατα γεγονότα, όπως το κίνημα των πλατειών και οι μαζικές πορείες, τοποθετούν το δημόσιο χώρο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και επαναφέρουν ερωτήματα σχετικά με τις βάσεις δόμησης του σύγχρονου δημόσιου χώρου, τι εκφράζει και ποιους.

Ο βασικός κορμός περιλαμβάνει ένα πλούσιο διήμερο δημόσιων συζητήσεων και παρουσιάσεων από νέους επιστήμονες, καλλιτέχνες και δημιουργικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα μια σειρά γεγονότων και εικαστικών εγκαταστάσεων στην πόλη των Χανίων φιλοδοξούν να αλλάξουν προσωρινά ή και γιατί όχι μόνιμα, το αστικό και φυσικό τοπίο της πόλης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα p_public, καλεί τους ενδιαφερόμενους να προβληματιστούν, να εκφραστούν και να συμμετάσχουν ενεργά στις συζητήσεις και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Χανίων τον ερχόμενο Ιούνιο.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία των διαλέξεων και των δράσεων, καθώς και για εθελοντική συμμετοχή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.p-public.gr, ή επικοινωνήστε με τα:

[email protected] (γενικές πληροφορίες)
[email protected] (συμμετοχή στις διαλέξεις)
[email protected] (διοργάνωση δρώμενου).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση