Για τον μονάκριβο πρίγκιπά της που ήρθε να αλλάξει τη ζωή της, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τα παιδικά της χρόνια στο Κιλκίς, μίλησε στη Μαρία Σταματέρη και την εκπομπή «Μίλα» η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα βαφτίσει το πρώτο της παιδάκι σε οικογενειακό κύκλο στην ιδιαίτερη πατρίδα της στο Κιλκίς. «Θα γίνει κάτι σε οικογενειακό περιβάλλον και σε στενό κύκλο. Η βάφτιση δεν είναι σαν το γάμο, γιατί αφορά το παιδί.» Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό Mou» μίλησε και για τα φοιτητικά της χρόνια στην Ιταλία: «Είχα σκεφτεί να μείνω στην Ιταλία, αλλά έχασα ξαφνικά τον παππού μου και γύρισα πίσω. Τότε ήταν που έφυγα και δεν ξαναγύρισα εκεί».

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε και ποια είναι τα στοιχεία που αγαπά στον Γιώργο Λιάγκα. «Ο Γιώργος το είχε τελικά μέσα του να γίνει οικογενειάρχης… Αγαπώ το χιούμορ και την σπιρτάδα του και τώρα το πώς είναι με το παιδί… Στο θέμα της ζήλιας, μπορώ να πω ότι θα ζηλέψω αν δω κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά του και στο πως είναι απέναντί μου».

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε και τα όσα ένιωσε με τη γέννηση του μικρού Γιάννη. «Τώρα έχω χαλαρώσει και δεν είμαι πια τόσο αγχωμένη. (…) Η εμπειρία της εγκυμοσύνης και του τοκετού ήταν συγκλονιστική και δεν μετάνιωσα που ο πατέρας του γιου μου ήταν μέσα στην αίθουσα του τοκετού. Εγώ δεν θα μπορούσα να το περιγράψω με λέξεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook