Επιστολή απέστειλε στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ η βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Κουρουπάκη εκθέτοντάς του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του οργανισμού.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

\”Αξιότιμε κ. Τσαμάζ,

Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή προκειμένου να σας γνωστοποιήσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Νομού Χανίων σχετικά με τις παρεχόμενες από τον ΟΤΕ υπηρεσίες. Επανειλημμένες είναι οι οχλήσεις που δέχομαι από συνδρομητές σας για τα προβλήματα έλλειψης δικτύου, ευρυζωνικότητας καθώς και ανεπαρκούς ή μη έγκαιρης αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων που προκύπτουν πολύ συχνά στην περιοχή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Δημοτικό Σχολείο της Χρυσοπηγής που έχει μείνει χωρίς τηλέφωνο και διαδίκτυο εδώ και αρκετές μέρες. Σε άλλη περιοχή του Νομού, στα Κεραμειά, υπάρχει οικεία χωρίς τηλεφωνική σύνδεση εδώ και έναν χρόνο. Στη Χαλέπα, οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας είναι σε αναμονή μετά από αίτηση σύνδεσης, επίσης έναν ολόκληρο χρόνο.

Είναι προφανές ότι είναι άμεση η ανάγκη αποκατάστασης της τηλεπικοινωνιακής παροχής αλλά και της απρόσκοπτης και γρήγορης πρόσβασης στο διαδίκτυο που αποτελεί πανθομολογουμένως ένα απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας, πληροφόρησης, γνώσης και εργασίας για το σύνολο των πολιτών αλλά και των επισκεπτών που σ’ έναν τουριστικό νομό αναμένονται.

Ευελπιστώντας ότι θα επιληφθείτε με ιδιαίτερη ευαισθησία των θεμάτων αυτών, σας παρακαλώ, να με ενημερώσετε για τον γενικότερο σχεδιασμό που αφορά την αναβάθμιση των προσφερόμενων από τον ΟΤΕ υπηρεσιών στο Νομό Χανίων\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook