Κατηγορίες για παρενόχληση του ηθοποιού Άλεκ Μπόλντουιν απαγγέλθηκαν χθες εις βάρος μιας Καναδής, η οποία το σαββατοκύριακο εμφανίστηκε έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη ύστερα από μια σειρά από e-mail και μηνύματα που του είχε στείλει σε κάποια από τα οποία τον αποκαλούσε σύζυγό της.

Η 40χρονη Ζενεβιέβ Σαμπουρίν από το Μόντρεαλ κατηγορείται για παρενόχληση και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Ο δικαστής του ποινικού δικαστηρίου της πόλης της Νέας Υόρκης Ρίτσαρντ Ουάινμπεργκ κάλεσε επίσης την Σαμπουρίν να μείνει μακριά από τον Μπόλντουιν και να μην έχει \”καμία επαφή, άμεση ή έμμεση\” μαζί του.

Οι κατηγορίες και η σύλληψη την Κυριακή της Σαμπουρίν ακολουθούν μια σειρά από γραπτά μηνύματα και e-mail που έστειλε στον ηθοποιό από το φθινόπωρο του 2010 που είχαν βγει για φαγητό, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Στο δικαστήριο ο δικηγόρος του Μπόλντουιν είπε ότι ο ηθοποιός, ο οποίος μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την σύντροφό του Χιλάρια Τόμας, είχε συμφωνήσει να βγει με την Σαμπουρίν ως χάρη σε έναν φίλο του.

Αρχικά τα μηνύματα ήταν απλώς \”ενοχλητικά\” για τον ηθοποιό ο οποίος ζήτησε από την Σαμπουρίν να σταματήσει, σύμφωνα πάντα με την δικογραφία. Όμως την περασμένη εβδομάδα αυξήθηκε η συχνότητα και το περιεχόμενό τους και ένα από αυτά ανέφερε: \”ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ…ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΥΖΥΓΟ, ΕΣΕΝΑ!\”.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, τα e-mail προκάλεσαν στον ηθοποιό \”ανησυχία, όχληση και φόβο\” για την ασφάλεια και τη δουλειά του.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook