Τη συμμετοχή τους στο τελικό του Κυπέλλου Ρεθύμνου θα διεκδικήσουν το μεσημέρι (15.00) στη Σοχώρα, Ρέθυμνο και Επισκοπή στο επαναληπτικό του 1-1. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι μόλις τρεις ημέρες μετά από το ντέρμπι για το πρωτάθλημα, το οποίο κρίθηκε στις καθυστερήσεις υπέρ της Επισκοπής (3-2).

Μπορεί στο πρωτάθλημα, η Επισκοπή να έχει πάρει τον αέρα του Ρεθύμνου, με δύο νίκες, έστω και αν ήταν δύσκολες, όμως στο κύπελλο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ομάδα της Σοχώρας έχοντας ως σύμμαχο και την τύχη στον α’ ημιτελικό πήρε αποτέλεσμα που της αφήνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης, αφού το 1-1 αφήνει ορθάνοικτους λογαριασμούς στον σημερινό επαναληπτικό.

Οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς την πρόκριση στον τελικό, αφού έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο Περιφερειακό το Κύπελλο αποτελεί τη μοναδική διέξοδο ώστε σώσουν το γόητρο τους, αφού από τη μια η Επισκοπή φαίνεται πως χάνει τον τίτλο και από την άλλη το Ρέθυμνο παλεύει για τη σωτηρία του σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα.

Με τις μικρότερες δυνατές απουσίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στον σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Το τεχνικό δίδυμο του Ρεθύμνου, Ηλίας Ασπρομάτης και Γιώργος Λυρώνης δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Μπάρκα και Δελήμπαση, αλλά και στον Μανωλακάκη, ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις. Ο Χρήστος Βασιλείου από τη άλλη, δεν υπολογίζει μόνο στον Βασίλη Κατσαμά, ο οποίος είναι τιμωρημένος από πέρυσι, ενώ αντιθέτως στην διάθεση του Αγρινιώτη τεχνικού θα βρίσκονται οι Μιχάλης Φραντζεσκάκης και Μιχάλης Κατσαμάς, σε σχέση με το Κυριακάτικο ντέρμπι πρωταθλήματος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΡΕΒΑΝΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Τετάρτη (15.00)
Ρέθυμνο – Επισκοπή
(Ρεθύμνου – Τσαγκαράκης, Καπετάνιος, Βυζιργιανάκης).
Πέμπτη (15.00)
Ρέθυμνο 2010 – ΟΦ Αρμένων
(Ρεθύμνου – Βοσκάκης, Συργούνη, Παπαδακάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook