Σε πεδίο εκλογικής μάχης πολιτικών αρχηγών θα μετατραπεί από ότι φαίνεται ο Νομός Ηρακλείου καθώς, μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να ανακοινώσει την Μ. Πέμπτη, την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Η κ. Μπακογιάννη ως δεύτερη εκλογική περιφέρεια στην οποία δικαιούται να συμμετέχει, ως αρχηγός κόμματος στις εκλογές, επέλεξε το Ηράκλειο, μια επιλογή που ανεβάζει το πολιτικό θερμόμετρο στο Νομό.
Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΣΥ, με πρόσωπα που σηματοδοτούν την πολιτική αναγέννηση που οραματίζεται το κόμμα της ΔΗΣΥ απαρτίζεται το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Ηρακλείου.
Μετά το Πάσχα, άλλα δύο ονόματα που θα προκαλέσουν αίσθηση, θα συστρατευθούν στον αγώνα για τη πρωτιά στο Νομό.
Με αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
  • Αυγενάκης Λευτέρης: Βουλευτής από το 2007, με έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Συγκαταλέγεται μάλιστα στους πιο δραστήριους Βουλευτές του Κοινοβουλίου. Γραμματέας Οργανωτικού και Τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
  • Κτιστάκη Ελένη: Ελεύθερη Επαγγελματίας. Αρθρογράφος σε πλήθος έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων.
  • Νικολακάκης Βαγγέλης: Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», με ειδικότητα στο οικονομικό και περιφερειακό ρεπορτάζ. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παν. Αθηνών.
  • Παπαδάκης Ανδρέας: Μουσικολόγος – Συνθέτης. Ιδρυτικό μέλος και μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Συμμαχίας Νέων της ΔΗ.ΣΥ. Μέλος της Επιτροπής Νεολαίας της Παγκρητίου Ενώσεως.
  • Σκαντζάκη Φωτεινή: Λογίστρια – Ελεύθερη Επαγγελματίας. Στέλεχος της Νεολαίας ΔΗ.ΣΥ., ενώ ήταν και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις εκλογές του 2010.
  • Σπανάκης Αλέξανδρος: Ιατρός. Ειδικεύεται στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία. Με καταγωγή από το Λασίθι.
  • Στριλιγκάς Ζαχαρίας: Επιχειρηματίας. Με καταγωγή από την επαρχία Μυλοποτάμου, σήμερα ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Γάζι.
  • Στυλιανάκης Γιώργος: Χημικός Μηχανικός – Μελετητής – Ελεύθερος Επαγγελματίας. Δραστηριοποιείται στην οργάνωση επιχειρήσεων και στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων.
  • Φραγκιαδάκης Βαρδής: Ο «Βενιαμίν» του ψηφοδελτίου είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστήμιου και συγκεκριμένα του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, με σημαντικό αριθμό ερευνητικών εργασιών. Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Χερσονήσου και Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου. Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Τεκμηρίωσης Συλλογών σε Μουσείο της περιοχής του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook