Το ντεμπούτο της στον χώρο της μόδας το έκανε την δεκαετία του ’90 ως το πρόσωπο και το σώμα της εταιρείας εσωρούχων Wonderbra, και πολύ γρήγορα κυριάρχησε στις παγκόσμιες πασαρέλες, ενώ φωτογραφίες της κοσμούσαν μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά του πλανήτη.

Για την 37χρονη σήμερα Eva Herzigova η τέλεια σιλουέτα ήταν πάντα ένα από τα πολλά προσόντα της, πλέον όμως δεν έχει κανέναν δισταγμό να φωτογραφηθεί για το τεύχος Απριλίου του γνωστού περιοδικού Harper’s Bazaar, αποκαλύπτοντας τις καμπύλες που πρόσφατα απέκτησε, αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

\"\"Η Τσέχα καλλονή, που είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Gregorio Marsiaj, λάμπει από ευτυχία και ομορφιά, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της κύησης. Ντυμένη με την τελευταία τάση της μόδας από τους οίκους Lanvin, Christian Dior και Chanel, δείχνει αστραφτερή και αέρινη, και φαίνεται να απολαμβάνει τις νέες της καμπύλες.

\"\"
«Η εγκυμοσύνη έχει να κάνει περισσότερο με τον αισθησιασμό, παρά με το να είσαι σέξι. Αισθάνεσαι πολύ γυναίκα. Λάμπεις κυριολεκτικά, κυρίως τους τρεις πρώτους μήνες. Είναι λες και έκανα πλαστική στο πρόσωπο και το στήθος» είπε στο περιοδικό η εγκυμονούσα Eva.

\"\"
Όπως παραδέχεται την τρομοκρατεί η ιδέα ότι κάποιες celebrities προγραμματίζουν την γέννηση του παιδιού τους με την βοήθεια της καισαρικής, πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι μήνες της κύησης. «Θέλω να γεννήσω φυσιολογικά σε εννέα μήνες» λέει το όμορφο μοντέλο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Οκτώβριο.

\"\"

Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook