Ο περιώνυμος εγκληματίας Τσάρλς Μάνσον, 77 ετών σήμερα θα παραμείνει στη φυλακή, και πιθανότατα μέχρι το τέλος του αφού, το η επόμενη ακρόαση για αίτηση αποφυλάκισής του, έχει οριστεί για 15 χρόνια μετά. Λέγεται, ότι από ηλικιακής άποψης και μόνο, τα περιθώρια για τον ίδιο στενεύουν.

Οι ένορκοι που εξέτασαν τα αίτημά του, βρήκαν τον 77χρονο δολοφόνο απόλυτα «ακατάλληλο» προς αποφυλάκιση.

Όσο για τον ίδιο, ούτε καν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία.

Οι υπεύθυνοι, στην πολιτεία της Καλιφόρνια, οι οποίοι εξετάζουν τα αιτήματά του λένε ότι δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας, γεγονός που αποδεικνύεται από τα λόγια του ίδιου, μόλις πριν λίγους μήνες, το Νοέμβριο του 2011, οπότε και είχε δηλώσει: «Είμαι ξεχωριστός. Δεν μοιάζω με τον μέσο όρο των κρατουμένων. Έχω θάψει πέντε ανθρώπους. Είμαι στη φυλακή τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου. Είμαι ένας πάρα πολύ επικίνδυνος  άνθρωπος». Αυτά είναι όσα είχε πει ο Μάνσον σε ψυχολόγο, ο οποίος τον παρακολουθεί, γράφει το CNN.

O Μάνσον είναι ο ηθικός αυτουργός των στυγερών δολοφονιών των Tate/LaBianca. Η θανατική ποινή στην οποία είχε αρχικά καταδικαστεί μετατράπηκε σε ισόβια, το 1972, όταν η Πολιτεία της Καλιφόρνια αποφάσισε να την απαλείψει προσωρινά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook