Παραδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, στις δικαστικές αρχές ο τέταρτος εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση της δίωξης του Άκη Τσοχατζόπουλου, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για τον Αστέριο Οικονομίδη, ο οποίος μέχρι χθες αργά το βράδυ της Μ.Τετάρτης δεν είχε βρεθεί από τις αστυνομικές αρχές, καθώς φέρεται να είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση κατοικίας.

Ο Αστέριος Οικονομίδης, που κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, είναι βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία από την οποία αγόρασε ακίνητο, συγγενικό πρόσωπο του πρώην υπουργού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Οικονομίδης προτίθεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή κ. Μαλλή εντός της ημέρας.

Τα άλλα 3 πρόσωπα της υπόθεσης

Η Εισαγγελία εξέδωσε διάταξη δημοσιοποίησης των ονομάτων των υπολοίπων τεσσάρων προσώπων για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή της υπόθεσης:

Νικόλαος Παύλος Ζήγρας του Γεωργίου, εξάδελφος του πρώην υπουργού δικαιούχος εξωχώριας εταιρείας που έχει εμπλακεί στην αγοραπωλησία του ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ευφροσύνη Λαμπροπούλου του Ηλία, λογίστρια

Γεώργιος Σαχπατζίδης του Δημητρίου, επιχειρηματίας

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν την Μ.Πέμπτη στην Εισαγγελία πρωτοδικών για την εκτέλεση των ενταλμάτων και ακολούθως στον ανακριτή της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook