Ο Α.Ο. Χανιά ήταν πολύ καλός απέναντι στην Επισκοπή και πήρε τη φιλική νίκη με 4-2 στο βοηθητικό της Μοναχής Ελιάς τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί.
Το φιλικό τεστ ήταν και για τις δύο ομάδες το τελευταίο πριν τις εορτές του Πάσχα, με τους παίκτες του ΑΟΧ να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα (17/4).
Νωρίτερα από τους συμπαίκτες τους βρίσκονται σε άδεια οι Μπακάκης, Τσαρτσίδης, Μπρατσιάνι, Τάντσης και Καμπλιώνης.
Τόσο ο Γιάννης Πετράκης για τον ΑΟΧ, όσο και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης για την Επισκοπή είχαν την ευκαιρία να βγάλουν θετικά συμπεράσματα από το φιλικό. 
Για τους γηπεδούχους στα θετικά συγκαταλέγεται η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Μαρκαντωνάκη, που πραγματοποίησε αρκετές καλές αποκρούσεις, ενώ έπαιξαν ακόμα οι νεαροί Κατάκης, Λιονάκης, Λέντι αλλά και ο Ανδρεαδάκης, που αγωνίζεται δανεικός στον ΔΑΑΟΧ.
Ο Πλουσής πέτυχε το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου με εκπληκτικό σουτ, ενώ ο ίδιος στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το 2-0. Το 3-0 σημειώθηκε με πέναλτι του Ανωγειανάκη το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ ο Βαρουξάκης με ιδανικό σουτ έκανε το 4-0.
Η Επισκοπή αντέδρασε και αφού είχε διπλό δοκάρι με τους Κοζανίδη και Τσεσμελή (απέκρουσε και ο Μαρκαντωνάκης την κεφαλιά του) μείωσε την έκταση της ήττας της με γκολ από τους Κοζανίδη και Καμινιώτη.
Δοκάρι είχε και ο ΑΟΧ με τον Τζανάκη.
Δείτε σε βίντεο το γκολ του Ανωγειανάκη:

Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Μαρκαντωνάκης, Μποχώνης, Λέντι, Βουρβαχάκης, Τζανάκης, Πλουσής, Σελινιωτάκης, Κατάκης, Βαρουξάκης, Φάμπιο, Βεστάκης.

Έπαιξαν και οι Ανδρεαδάκης, Ανωγειανάκης, Πυθαρούλης, Λιονάκης.

Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Ζαμπετάκης, Μποτωνάκης, Καψαλάκης, Αργυράκης, Μπαστάκης, Φραντζεσκάκης, Κοζανίδης, Μουρτζανός, Σουμπασάκης, Γωνιωτάκης.

Έπαιξαν και οι Κελαϊδής, Σιόρε, Κατσαμάς, Κεφαλούκος, Μαραθιανός, Τσεσμελής, Χνάρης, Αντιασβίλι, Καμινιώτης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook