Στο στόχαστρο Ευρωπαϊκών συλλόγων βρίσκεται ο Φώτης Παπουλής, σύμφωνα τουλάχιστον με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο επιθετικός του ΟΦΗ που δε θα αγωνιστεί στα επόμενα δύο παιχνίδια λόγω τιμωρίας, είναι πολύ πιθανό να μην ξαναφορέσει την φανέλα των Κρητικών αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα από το εσωτερικό ο Παπουλής φαίνεται αν έχει δεχτεί κρούση απο την ΑΕΚ. Μιλώντας στην ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ ο ποδοσφαιριστής τόνισε:
«Σίγουρα με ενδιαφέρει να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, απλά περιμένω και τις διοικητικές εξελίξεις στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η προοπτική του να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ είναι εξαιρετική για μένα και αν έρθει πρόταση θα είναι σαν επιβράβευση για την πολύ καλή χρονιά που διανύω με την ομάδα του ΟΦΗ.

Υπάρχουν μια-δυο ομάδες που μου έχουν κάνει κρούση από το εξωτερικό, αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τον Μάιο, όταν θα τελειώσουν τα ξένα πρωταθλήματα. Σίγουρα περνάει από το μυαλό μου το να αγωνιστώ στο εξωτερικό κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Αλλά προτιμώ να περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με τις ελληνικές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση μου και τις αλλαγές που θα γίνουν ιδιοκτησιακά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook