Αραιές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν, περιμένουμε τη Μεγάλη Παρασκευή 13 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 14 έως 23 βαθμούς και στα ορεινά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν ασθενείς αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς και στα δυτικότερα τμήματα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 13/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 13/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 13/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 13/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ.

(meteo.gr)