Σκέψου να κάθεσαι στο σπίτι σου, να χαζεύεις στο ίντερνετ και τα σαρκώδη χείλη σου να ακουμπούν την κούπα του καφέ. Χτυπάει το τηλέφωνό σου. Ο ατζέντης σου. Σου ανακοινώνει ορθά κοφτά πως θα παίξεις στο Skyfall, την νέα ταινία του James Bond, δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ.

Ένα εγκεφαλικό χαράς το παθαίνεις. Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε και η Τόνια Σωτηροπούλου όταν της ανακοίνωσαν ότι θα είναι ένα από τα κορίτσια του Bond (ο άτιμος ποτέ δεν έχει μόνο ένα)

\"\"

Ποια είναι όμως η Τόνια;

Η Τόνια είναι ένα κορίτσι εξωτικό, σαγηνευτικό. Όταν την βλέπεις, κάποια σου θυμίζει, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφη από αυτήν. Καταφέρνει να συνδυάσει τα εκπληκτικά της χείλη με το λάγνο βλέμμα και αυτό σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

\"\"

Ξεκίνησε από την σχολή ηθοποιίας του Γιώργου Κιμούλη και έπειτα έπαιξε σε μερικές ελληνικές ταινίες. Μία από αυτές το “Ψυχραιμία” όπου από τα (υπέρ)σαρκώδη χείλη της βγαίνουν κρητικά και την ακούς να λέει πως σπουδάζει “νομιτσή”. Δες και θα καταλάβεις γιατί ήδη έχουμε αναφερθεί τρεις φορές σε αυτά τα χείλη.

Έπειτα αποφάσισε να μην κάτσει στην Ελλάδα όπου θα ψάχνει με το πιστόλι ταινίες και για να ζει θα πρέπει να τσαλαπατηθεί στην άχρωμη ελληνική τηλεόραση. Πήγε λοιπόν στην Αγγλία και άρχισε να κυνηγάει την τύχη της εκεί. Και να τα αποτελέσματα. Ήδη έχει παίξει σε μία ταινία και, όπως η ίδια ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες στη σελίδα της στο facebook, θα είναι δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ στο Skyfall.

\"\"

Ελπίζουμε να είναι τόσο σέξι όσο και στις φωτογραφίες και όλο αυτό να είναι απλά μία αρχή. Ή θα μπορούσε να μείνει και στην ιστορία ως το πιο hot Bond girl. Το μέλλον θα δείξει.

Υ.Γ.: Δεν έχουμε πάθει μόνο εμείς την πλάκα μας με την Τόνια. Να, δες τι έγραψε για παράδειγμα η βρετανική Daily Mail.

photo credit: http://nikosalpha.com/tonia

Yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook