Την πίκρα του αποκλεισμού από τους ημιτελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γνώρισε η ομάδα Νέων Ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES τερματίζοντας εν τέλει στην 6η θέση. 

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη δεν κατάφερε να εξαργυρώσει το στοίχημα και να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο που ήταν ο βασικός της στόχος καθώς στο παιχνίδι που έκρινε την πρόκριση για τα ημιτελικά κόντρα στη Γλυφάδα, έχοντας σε βάρος της τη διαιτησία των Μπουρδαμή και Ποσποτίκη, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με σκορ 7-7, αποτέλεσμα που ουσιαστικά την έθεσε εκτός νυμφώνος. 

Μάλιστα, οι αποφάσεις κυρίως του κ. Ποσποτίκη εξαγρίωσαν τον Μάκη Βολτυράκη, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα! Για το θέμα αυτό, η διοίκηση του Ν.Ο. Χανίων απέστειλε έγγραφη διαμαρτυρία προς την Κ.Ε.Δ. αλλά και την Κ.Ο.Ε. θεωρώντας ότι ο κ. Ποσποτίκης διαμόρφωσε το καταδικαστικό για την Χανιώτικη ομάδα, αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Ν.Ο. Χανίων, ίσως λόγω του ότι είχε θεωρηθεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αυτό το γεγονός τον επηρέασε με αποτέλεσμα οι Χανιώτες πολίστες να μην καταφέρουν ν’ αποδώσουν βάσει των δυνατοτήτων τους.

Ο Ν.Ο.Χ. ξεκίνησε με ήττα από τον Ολυμπιακό με 9-7, ακολούθησε η ισοπαλία με 7-7 κόντρα στη Γλυφάδα ενώ η νίκη με 11-5 επί του ΠΑΟΚ δεν ήταν αρκετή για να του χαρίσει την πρόκριση για τα ημιτελικά. Τελικά, η Χανιώτικη ομάδα κατετάγη στην 6η θέση, χάνοντας με 8-7 από τον ΟΥΚ Βόλου.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ν.Ο.Χ. ήταν τα εξής:
 
1η αγωνιστική: Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-Ολυμπιακός 6-9
Σκόρερ: 3 Φωκάς, 2 Λειψάκης, 1 Σαρτζετάκης
Τα 8λεπτα: 1-2, 1-4, 2-2, 2-1
 
2η αγωνιστική: Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-Γλυφάδα 7-7
Σκόρερ: 3 Σολανάκης, 2 Μαζοκοπάκης,  2 Σαρτζετάκης
Τα 8λεπτα: 0-2, 3-1, 3-2, 1-2
 
3η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES 5-11
Σκόρερ: 5 Σολανάκης, 2 Μαρκάκης, 2 Σαρτζετάκης, 1 Μαζοκοπάκης, 1 Λειψάκης  
Τα 8λεπτα: 0-2, 2-4, 2-4, 1-1
 
Θέσεις 5-6: Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES-ΟΥΚ Βόλου 7-8
Σκόρερ: 2 Φωκάς, 2 Μαρκάκης, 2 Σαρτζετάκης,1 Σολανάκης
Τα 8λεπτα: 2-1, 2-2, 1-3, 2-2
 
Η τελική κατάταξη:
1. Βουλιαγμένη
2. Πανιώνιος
3. Ολυμπιακός
4. Γλυφάδα
5. ΟΥΚ Βόλου
6. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES
7. ΠΑΟΚ
8. Π. Φάληροnox.gr