Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το παιχνίδι των Νέων Ανδρών με τη Γλυφάδα, από το οποίο κρίθηκε η πρόκριση στους ημιτελικούς εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, αναφέροντας σε αυτήν ότι έγινε αλλοίωση πρωταθλήματος από τις αποφάσεις των διαιτητών Μπουρδαμή και Ποσποτίκη και ειδικότερα από του δεύτερου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων εκφράζει την αγανάκτηση και την οργή του για την διαιτησία που είχε η ομάδα μας στον καθοριστικό αγώνα με την Γλυφάδα για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών. Χωρίς υπερβολή οι αποφάσεις των κυρίων Μπουρδαμή και Ποσποτίκη, ειδικότερα του τελευταίου που ήταν εξοργιστικές, είχαν σαν αποτέλεσμα να αλλοιώσουν το ίδιο το πρωτάθλημα καθώς σε καμία περίπτωση δεν άξιζε η ομάδα μας να αποκλειστεί από τους ημιτελικούς.
Ο κύριος Ποσποτίκης θεωρούμε ότι διαμόρφωσε το καταδικαστικό για την ομάδα μας ισόπαλο (7-7) αποτέλεσμα με τη Γλυφάδα, «εφευρίσκοντας» επιθετικό φάουλ και αποβολή παίκτη μας 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν 7-6 υπέρ μας. Αυτή η απόφαση που επέφερε και την αποβολή του προπονητή μας, Μάκη Βολτυράκη με κόκκινη κάρτα, έδωσε τη δυνατότητα στην οικοδέσποινα Γλυφάδα να ισοφαρίσει και εν τέλει να ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό.
Πέραν τούτου, ο κ. Ποσποτίκης ήταν εριστικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αδικώντας την ομάδα μας και σε άλλες περιπτώσεις και μην επιτρέποντάς της να αποδείξει τις μεγάλες δυνατότητες που τη διακρίνουν.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Ν.Ο. Χανίων καλεί την Κ.Ε.Δ. και την Κ.Ο.Ε. να εξετάσουν πολύ σοβαρά την καταγγελία μας, διότι η εν λόγω διαιτησία ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε για την ομάδα μας. Αισθανόμαστε ότι άξιζε να της δινόταν η ευκαιρία να διεκδικούσαμε το μετάλλιο, που όπως είχε αποδείξει με την πορεία που διέγραψε στις προκριματικές φάσεις, ήταν μέσα στις δυνατότητές της."
Λευτέρης Αντωνακάκης