Μόλις ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, αναφορικά με τη λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απ. Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων, Μαν. Σκουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κ.κ. Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης, Μ. Κεμεσίδης και Κ. Πρωτοπαπαδάκης , ο προϊστάμενος της Δ/νσης Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Μ. Μεσσαριτάκης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χανίων και της Περιφερειακής Ενότητας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης έγινε ανταλλαγή απόψεων επί της πρότασης του Δήμου Χανίων, η οποία θα κατατεθεί και επίσημα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

«Θα περιμένουμε την απάντηση της Περιφέρειας, η οποία έχει την ευθύνη του ανοίγματος και του κλεισίματος των Σφαγείων», είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Χανίων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας, επισημάνθηκε ότι, «αν όλα συμφωνούν με την κείμενη νομοθεσία, δεν θα υπάρξει αντίρρηση αποδοχής της σχετικής πρότασης».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook