Η Katrina Darling ετοιμάζει νέο σόου «God Save Katrina Darling» παραφράζοντας…. ελάχιστα το γνωστό βρετανικό ρητό «God Save the Queen». Μάλιστα, ελπίζει να αποκτήσει τη δική της τηλεοπτική σειρά σχετικά με τη ζωή της. Ωστόσο, για να διασφαλίσει τους χορηγούς της, περιέλαβε στο… βιογραφικό της τις βασιλικές της διασυνδέσεις, τουτέστιν τη συγγένειά της με τη γυναίκα του πρίγκιπα William, Kate Middleton.

Η Katrina με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι δεύτερες ξαδέρφες, καθώς η γιαγιά της καλλιτέχνιδος ήταν αδερφή του προπάππου της Kate. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ, αλλά η Katrina ελπίζει το πριγκιπικό ζευγάρι να παρευρεθεί κάποια στιγμή στο σόου της. Η ίδια στις αρχές του χρόνου έφθασε στην Αμερική όπου ελπίζει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Όπως γράφει στον πρόλογο του σόου της για πιθανούς ενδιαφερόμενους αγοραστές: «Αυτό το καλοκαίρι, η ξαδέρφη που δεν ήξεραν ότι έχουν θα ξεγυμνώσει τη Μητέρα Αγγλία και θα κατεβάσει τα παντελόνια της βασιλικής οικογένειας!».

Στο sexy σόου της η Katrina τα βγάζει όλα, απλώς κρατά δύο φούντες γύρω από το στήθος της και το στρινγκ της, αλλά και το στέμμα στο κεφάλι!

real.gr από DAILY MAIL

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook