Ο Αθλητικός Όμιλος «Θησέας» και η αλυσίδα ποδηλατικών καταστημάτων Worldofbike Shop διοργάνωσε τον ποδηλατικό Γύρο TOUR WORLDOFBIKE 2012 στα Σπάτα Αττικής που περιλάμβανε δύο ετάπ (1 χρονόμετρο και 1 σιρκουί) μέσα στην Κυριακή.
Στο 1ο ετάπ την ατομική χρονομέτρηση απόστασης 3,7χλμ που διεξήχθη ο Παπαδερός Αλέξανδρος τερμάτισε 4ος στην γενική ( 2ος νέος) με μόλις 5 δευτερόλεπτα από τον 1ο Κατράκη Χρήστο δινοντάς του πολλές ελπίδες να κερδίσει το Γύρο με μια καλή εμφάνιση το απόγευμα στο σιρκουί.
 Η ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES με σωστό πλάνο, καθαρό μυαλό πάνω στον αγώνα και άριστη συνεργασία από όλους τους αθλητές κατάφερε να αποσπαστεί ο Παπαδερός Αλέκος, μαζί με τον Πολυδωρόπουλο Δημήτρη και να κερδίσει τον γύρο παρά το γεγονός ότι τερμάτισε 2ος στο σιρκουί διότι είχε καλύτερο χρόνο στην ατομική χρονομέτρηση από τον αθλητή της SP Tableware.
Στην κατηγορία νεανίδων η Χατζάκη Γιολάντα τερμάτισε 1η και στους δύο αγώνες και στον αγώνα σιρκουί ήταν 1η και από τις γυναίκες! Η πρίντεζη Χριστίνα ήταν 3η στις γυναίκες στην ατομική χρονομέτρηση.
Ο Δρακάκης Γιάννης τερμάτισε 3ος στην κατηγορία ανδρών και ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης 3ος στην ατομική χρονομέτρηση νέων. Στην κατηγορία των εφήβων ο Κακαβελάκης Ιωάννης τερμάτισε 1ος στην ατομική χρονόμετρηση και ο Κορτσιδάκης Μιχάλης 3ος.
Το Σάββατο στο ATHENS TRACK GRAND PRIX 2012 ο Χαιδεμενάκης Δημήτρης κατέλαβε την 3η θέση στο αγώνισμα του σκράτς. Η Χατζάκη Γιολάντα κατάφερε να σημειώσει προσωπικό ρεκόρ στο ατομικό πουρσουιτ και να κερδίσει την 1η θέση. Στο αγώνισμα του κέριν τερμάτισε 2η και είχε και πολύ καλά πλασαρίσματα στα αγωνίσματα που αγωνίστηκε με την κατηγορία παίδων των αγοριών. 
O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes,  ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ,  MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.
talosteam.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook