Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η καταδίωξη ενός ύποπτου οδηγού που ξεκίνησε μια ομάδα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κομοτηνή. Όταν κατάφεραν να τον σταματήσουν, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και μεταλλικές βέργες από μια ομάδα εξαγριωμένων κατοίκων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυφύλακας!

 Όλα έγιναν όταν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος αρνήθηκε να υπακούσει και πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει. Τρεις αστυνομικοί τον ακολούθησαν με τις μηχανές τους και, μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν σε ένα οικισμό της πόλης.

Όμως, βρέθηκαν αντιμέτωποι με περίοικους που προφανώς είχε ειδοποιήσει ο ύποπτος με το κινητό του, οι οποίοι άρχισαν να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους πετούν πέτρες! Μάλιστα, ένας 20χρονος βγήκε από το πλήθος και χτύπησε έναν από αυτούς με μία σιδερένια βέργα, τραυματίζοντας τον ελαφρά και προέβαλε αντίσταση όταν οι υπόλοιποι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. προσπάθησαν να τον συλλάβουν.

Τα επεισόδια τελείωσαν με την άφιξη ενισχύσεων και ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο Κομοτηνής για τις πρώτες βοήθειες. Ο 20χρονος που τον χτύπησε οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ ένας ακόμη άνδρας που συμμετείχε στην επίθεση αναζητείται.