Τον Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του πρωθυπουργού προκρίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, αν η διαφορά της ΝΔ από το δεύτερο κόμμα είναι μεγάλη.

Σε συνέντευξή της στην Realnews, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εμφανίζεται πρόθυμη να μπει στην επόμενη κυβέρνηση και τάσσεται υπέρ μιας συνεργασίας, θέτοντας όμως ως απαραίτητη προϋπόθεση τη σύναψη μιας προγραμματικής συμφωνίας.

«Κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν, εκτός από εμάς, γι΄αυτό είναι αναγκαία η ψήφος στη Δημοκρατική Συμμαχία και η παρουσία μας στην επόμενη Βουλή» τονίζει η κ. Μπακογιάννη, η οποία εκτιμά πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση την επομένη των εκλογών να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Όσον αφορά το αίτημα του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της, η κ.Μπακογιάννη κάνει λόγο για «συνέχεια της στημένης υπόθεσης» που αφορά τη δήλωση του πόθεν έσχες του συζύγου της.

«Καθένας καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα να υπάρξει αυτή η εξέλιξη την επόμενη μέρα της διάλυσης της Βουλής, όπως επίσης και την ημέρα που η ΔΗΣΥΜ έστειλε εξώδικα γιατί τα κόμματα παίρνουν 30 εκ. ευρώ που δεν δικαιούνται» δηλώνει η κ. Μπακογιάννη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα κάνει χρήση της βουλευτικής της ασυλίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook