Η 32χρονη Τίνα Νας κακοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από τον σύντροφό της που πλέον είναι τυφλή! Δράστης ο 33χρονος Σέιν Τζένκιν ο οποίος κατηγορείται γιατί έβγαλε τα μάτια της άτυχης γυναίκας και την ξυλοκόπησε  τόσο βάναυσα σε σημείο που η ίδια παραμορφώθηκε!

Η επίθεση έγινε τον Απρίλιο του 2011 μέσα στο σπίτι της στο Χέιλ της νοτιοδυτικής Αγγλίας, εμποδίζοντάς την να ζητήσει βοήθεια.
Στη δίκη της υπόθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, το δράμα της γυναίκας αναβιώνει ξανά αφήνοντας άφωνους δικαστές και παριστάμενους με τις σοκαριστικές περιγραφές. 

«Με κατηγορούσε, μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ κι ότι θα με κρατούσε για χρόνια (φυλακισμένη). Δεν προσπάθησε να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να τον συγχωρήσω» είπε η γυναίκα.

Μιλώντας στο BBC η Νας είπε ότι ο Τζένκιν την κακοποιούσε και στο παρελθόν όμως εκείνη πίστευε ότι μπορούσε να τον αλλάξει. «Δεν θα μπορέσω να ξαναδώ το πρόσωπο των παιδιών μου, κι αυτό είναι δύσκολο. Αυτή τη φορά το παρατράβηξε», πρόσθεσε.

Η 32χρονη δήλωσε στην αστυνομία ότι μετά τον καυγά, εκείνη πήγε για ύπνο και τότε εκείνος της επιτέθηκε βάναυσα τη στιγμή μάλιστα που τα δυο της παιδιά, ηλικίας 3 και 13 ετών, βρίσκονταν στο σπίτι.

\"tnash\"

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Τζένκιν την στραγγάλισε «ώστε να την αφήσει αναίσθητη και να μπορέσει να της προκαλέσει αυτά τα φρικιαστικά τραύματα».

«Τα τραύματά της ήταν τέτοια που αμέσως μετά το γεγονός οι συγγενείς της δυσκολεύονταν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της» σύμφωνα με τον επιθεωρητή Κρις Στρίκλαντ.

\"shanejenkin\"

Η τραγική μητέρα κατέθεσε ότι πλέον έχει συχνά την αίσθηση ότι «είναι θαμμένη ζωντανή» και δεν ελέγχει τη ζωή της. «Μ\’ αρέσει να κοιμάμαι γιατί στα όνειρά μου μπορώ να δω. Όταν ξυπνάω ξαναγυρνάω στην πραγματικότητα», κατέληξε.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook