Ευχαριστήριο κείμενο προς το Δήμο Φαιστού και τη Δήμαρχο, απέστειλε το Πνευματικό Ίδρυμα «Κρητική Εστία» για την προσφορά προϊόντων του Δήμου προς αυτό, στο πλαίσιο του Κρητικού Πανοράματος 2012.

Στο κείμενο του ιδρύματος ο πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σαλβαράκης ευχαριστεί τη Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την προσφορά του, αλλά και για τη συμπαράσταση στο έργο της Εστίας.

Αναλυτικά το κείμενο της Κρητικής Εστίας έχει ως εξής:

«Αγαπητή μας Δήμαρχε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Ιδρύματος «Κρητικής Εστίας» σας ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τροφίμων (λάδι, μέλι, νερά κ.λπ.) που είχατε την ευχαρίστηση να διαθέσετε στο Ίδρυμα μας, για την κάλυψη αναγκών διατροφής των φοιτητών μας.

Η Κρητική Εστία όπως γνωρίζετε είναι πνευματικό – φιλανθρωπικό Ίδρυμα που λειτουργεί στην Αθήνα από το 1970 και βασικό σκοπό έχει να παρέχει στέγη και τροφή σε φοιτητές και σπουδαστές Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που κατάγονται κυρίως από την Κρήτη και τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια τους να μορφωθούν.

Για το σκοπό αυτό η Κρητική Εστία συντηρεί δύο οικοτροφεία στο φιλόξενο περιβάλλον των οποίων διαμένουν κάθε χρόνο περί τους 180 φοιτητές.

Με τις ευχαριστίες μας για την αγάπη και τη συμπαράσταση στο έργο μας, ευχόμαστε σε σας και τις οικογένειες σας Καλό Πάσχα»